Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria de la 7a edició de la beca dels Premis Carles Rahola

L’Ajuntament de Girona finança íntegrament aquesta subvenció, que enguany es convoca en la modalitat destinada als universitaris

L’Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha obert la convocatòria de la 7a edició de la beca dels Premis Carles Rahola. Aquesta subvenció, que té caràcter anual, té com a objectiu fomentar la recerca sobre la història del periodisme a les comarques gironines.

Dotada amb un total de 3.000 euros, la beca té dues modalitats: professional i universitària, que s’alternen anualment. La primera s'atorga a un projecte elaborat per periodistes col·legiats; mentre que la segona es concedeix a un estudiant universitari en el marc del projecte de final de grau o màster que estigui cursant. En els dos casos, el projecte de la recerca ha de basar-se de manera principal en els recursos que conté l'Arxiu Municipal de Girona. En aquesta edició, es convocarà la beca destinada als universitaris. 

Els projectes es poden presentar des d’avui fins al 27 de gener de 2021. Es poden enviar per correu postal o presentar presencialment a l’Ajuntament de Girona (a l’Oficina d'Assistència en Matèria de Registre situada a la plaça del Vi) o presentar-ho telemàticament mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament. 

El veredicte del jurat es farà públic durant la gala de lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que encara no té data i es presentarà més endavant. Aquests premis tenen per objectiu fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre informació de tipus periodístic. Es divideixen en set categories: projecte de comunicació periodística, premsa, ràdio (premi Miquel Diumé), televisió, fotografia de premsa, informació digital i comunicació institucional. 

Tots els premis estan dotats amb 1.000 euros, a excepció del projecte, que té una dotació de 2.000 euros. Els treballs han d’haver estat publicats, emesos o difosos entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020, i es podran presentar fins al divendres 8 de gener de 2021. Degut a la pandèmia global que patim, la recepció de treballs es farà exclusivament a través del correu electrònic premiscarlesrahola@periodistes.cat

Per a més informació sobre les bases de la Beca es pot consultar el següent enllaç.

Beca dels Premis Carles Rahola
Premis Carles Rahola
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.