Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Orientació i acompanyament juvenil

La sessió va dirigida a tècnics de joventut de les Comarques Gironines i altres professionals vinculats a serveis d’atenció a creadors.

El proper divendres 11 de desembre, a les 10 h, l’Oficina de Foment de les Arts organitza una jornada en línia sobre informació i orientació laboral per a joves amb inquietuds creatives. La sessió va dirigida a tècnics de joventut de les Comarques Gironines i altres professionals vinculats a serveis d’atenció a creadors.
 
L’acte, organitzat per l’Oficina de Foment de les Arts, en col·laboració amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Girona i la Coordinació Territorial de Joventut a Girona (DGJ), pretén ser un punt de trobada per a definir un programa conjunt de suport en l’orientació laboral de joves que mostrin inquietuds creatives. 
 
La finalitat és reunir a tècnics de joventut de les Comarques Gironines perquè coneguin exemples de bones pràctiques d’orientació i assessorament a joves, així com conèixer la trajectòria de diversos casos concrets de professionals emergents per tal de millorar el suport en l'orientació laboral de joves amb inquietuds creatives i culturals.
 
Programa
10 h Benvinguda (amb la presència de representants institucionals)
10.15 h Presentació dels resultats de l’enquesta a tècnics de joventut
10.30 h Experiències en primera persona: Maria Soler, Íngrid Riera i Paula Lausin.
11.30 h Taula rodona:  Diferents experiències. Diversos estadis: L’Estació. Espai Jove (Edu Ortiz), La Volta (Montserrat Moliner), ERAM (Miquel Bisbe), Centre cívic de Santa Eugènia (Marta Roura). Modera: Pau Tarrés
12.30 h Espai de reflexió conjunta participants/assistents
 
Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’activitats de sensibilització, dinamització i conscienciació sobre gestió empresarial dirigit al sector professional de les indústries culturals i creatives i dinamitzat per professionals i/o formadors vinculats directament amb el sector. #ProfessionalsICC
 

Més informació i inscripcions
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.