Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El 25 de setembre finalitza el termini de presentació de projectes per la Beca Joaquim Franch

Aquesta convocatòria vol premiar els projectes i iniciatives d’interès social en matèria d’educació cívica

El divendres 25 de setembre finalitza el termini de presentació de projectes per la convocatòria 2020 de la Beca Joaquim Franch. Promoguda pel Consell Municipal d’Educació (CEM) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, aquesta convocatòria vol premiar els projectes i iniciatives d’interès social en matèria d’educació cívica. 

Aquesta serà la 19a convocatòria de la beca, la qual es va començar a realitzar l’any 1990. L’objectiu d’aquesta subvenció és promoure i incentivar que es desenvolupin projectes i iniciatives en matèria d’educació cívica dins l’àmbit de la ciutat de Girona. D’aquesta manera, es convoquen projectes que es basin en els drets socials, es plantegin noves perspectives educatives per a l’impuls i el desenvolupament d’aquests drets i tinguin grans dosis de dinamisme i compromís per actuar i millorar la convivència ciutadana. 

La convocatòria s'adreça a aquells centres, col·lectius i entitats que treballen dins l’àmbit territorial de la ciutat de Girona (centres educatius no universitaris, entitats o associacions educatives, esportives, socials o culturals sense ànim de lucre, i col·lectius o grups, especialment de joves, que es constitueixin a aquest efecte). 

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç i per presentar la vostra sol·licitud cliqueu en el següent enllaç.  
 

Sol·licitud
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.