Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La 7a Cursa de la Dona de Girona se celebrarà en format virtual del 28 de setembre a l’11 d’octubre

Durant quinze dies, les participants podran realitzar el recorregut i compartir-ho a les xarxes socials

La 7a edició de la Cursa de la Dona de Girona se celebrarà en format virtual del 28 de setembre a l’11 d’octubre. Durant aquests quinze dies, les participants podran realitzar el recorregut, que estarà marcat amb els punts quilomètrics, i compartir-ho a les xarxes socials. Aquest és el nou format que els organitzadors han dissenyat per tal de poder celebrar aquest esdeveniment, que l’any passat va aglutinar a 7.500 persones, tot i les restriccions marcades per la COVID-19. La Cursa de la Dona està organitzada per l’Ajuntament de Girona i l’Associació Esportiva Esports Parra.

“Atès que no podem garantir la seguretat de les participants, es proposa una manera innovadora de fer aquesta cursa, que és una cursa virtual. Amb el format de l’edició d’aquest any, l’objectiu principal és mantenir l’esperit de la cursa. Tot i la situació actual, s’ha de seguir promocionant els hàbits saludables, la promoció de la pràctica de l’activitat esportiva i també, sobretot, l’esport entre les dones”, ha afirmat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.  

Per participar-hi és molt senzill, s’ha d’entrar a la web de la Cursa de la Dona de Girona i omplir un formulari d’inscripció. Dies abans de la cursa, les participants rebran un correu electrònic amb el dorsal. A partir de llavors, i dins el període de la cursa, les corredores i les caminadores podran fer el recorregut el dia i hora que més els convingui per tal d’evitar aglomeracions. La inscripció és gratuïta amb l’opció de fer un donatiu a l’Associació Valentes i Acompanyades.

D’altra banda, per aquesta edició s’ha dissenyat un nou recorregut de 5 km que evita el pas pel centre urbà. Les participants sortiran del pavelló de Fontajau, realitzaran una volta al parc de la Devesa i creuaran per sota el pont de l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan per dirigir-se cap a la zona de Domeny i retornar cap a Fontajau. El traçat comptarà amb dos punts per fer-se selfies: un a Fontajau i l’altre a les instal·lacions de la piscina de la Devesa. 

Des de l’organització animen a totes les corredores i caminadores a compartir una imatge del moment de la cursa per tal que la marea rosa ompli les xarxes socials. Durant el recorregut, a cada punt quilomètric, hi haurà l’opció de participar en el sorteig d’un lot de productes penjant una imatge del punt quilomètric a les xarxes socials amb el hashtag #cursadeladonaGironavirtual. 

Durant el recorregut no es comptarà amb l’animació dels trainers i, és per aquest motiu, que enguany cada persona podrà decorar-se el seu dorsal amb frases motivadores o imatges. El disseny més original serà premiat amb un lot de productes d’Esports Parra. 

D’altra banda, els entrenaments continuen aquest mes de setembre. Des de l’agost, es proposa a les corredores i caminadores un circuit a realitzar per la ciutat de Girona i per altres punts de les comarques gironines. Dins la celebració de la Cursa de la Dona de Girona, i de la mà del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport, s’han organitzat dues xerrades virtuals: “Hàbits alimentaris saludables per un estil de vida actiu”, a càrrec de Lluís Rodon, dietista i nutricionista del Girona FC (21 de setembre de les 18:30h a les 19:30 h) i “La importància del calçat esportiu, per córrer bé”, a càrrec d’Enric Violan, podòleg esportiuel (28 de setembre de les 18:30h a les 19:30 h). 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.