Header: La Marfà

La Marfà

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona convoca el VII Concurs de relats de terror de La Marfà

Les propostes es poden presentar fins al 15 d'octubre i han de girar entorn de la por i el terror.

L’Ajuntament de Girona convoca una nova edició el Concurs de relats de terror de La Marfà, una activitat de creació literària organitzada des de Biblioteques de Girona amb l’objectiu de promoure la participació i creació literària entre el jovent de Girona i que pren com a temàtica de fons la por i el terror.

A partir d’avui i fins al 15 d’octubre, persones d’entre 13 i 25 anys podran presentar relats curts, d’entre 1 i 3 pàgines, que expliquin històries inquietants i terrorífiques. Les obres competiran en dues categories diferents: la categoria A, per a joves de 13 a 16 anys, i la categoria B, per a joves de 17 a 25 anys.

Els millors treballs seran premiats amb 100€ per a la compra de llibres, i amb entrades per a l’escape room de Play2escape sobre el Tractat de Versalles. A més a més, les persones guanyadores seran protagonistes de la sessió “Lectures de terror” que es realitzarà el 7 de novembre a la Biblioteca Salvador Allende. Durant l’acte, es llegirà el veredicte del concurs, es farà el lliurament de premis, i hi haurà una sessió de narració oral a càrrec de l’actriu i narradora Olga Cercós.

Aquesta és la 7a edició del concurs, una iniciativa cultural que creix any rere any i que el passat 2018 va sumar més d’un centenar d’obres presentades. Totes les persones que vulguin participar-hi trobaran les bases al web www.bibliotequesdegirona.cat

Tornar