Header: L'Estació Espai Jove

L'Estació Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: L'Estació Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Estació Espai Jove celebra la 30a edició del Mostrar’t amb un concert de Doble & Hug Sound del festival Neu!

El concert es farà demà, dijous 16 de gener, a les 20 h, al mateix equipament juvenil

Ja fa tretze anys del naixement del Mostrar’t de L’Estació Espai Jove i enguany se’n celebra la 30a edició. La inauguració de la mostra artística d’aquest any es farà demà, dijous 16 de gener, a les 20 h, amb un concert gratuït de Doble & Hug Sound, gràcies a la col·laboració amb el festival no internacional de música i altres arts Neu!.

Els membres del Doble & Hug Sound són Pol Plaja i Lluis Huguet, dos joves talents caps de la creixent escena musical urbana gironina. Després de l’èxit del seu primer àlbum Livin’ the Hug Life, distribuït per The Orchard Music, oferiran un xou únic combinant el so més pur dels instruments acústics amb els sons electrònics més actuals. Durant l’actuació, presentaran els seus nous treballs, així com les cançons més representatives del combo. `

Com és habitual, durant el concert, i de teló de fons, es podrà veure una anticipació de les exposicions que acollirà L’Estació Espai Jove entre el gener i el juliol d’aquest any: “Dreams from da moon”, d’Aura Cosmica (artista visual / mixed media), del 20 de gener al 21 de febrer; “V”, d’Esteve Holgado (pintura), del 24 de febrer al 27 de març; “SoulNude”, de Jordi Rigau (fotografia), del 30 de març al 30 d’abril; “Mare sumus”, de Joan Domínguez Fernández (pintura), del 4 de maig al 5 de juny, i “Self-expression”, de Coco Blanch (il·lustració digital, art digital), del 8 de juny al 10 de juliol.

Mostrar’t és un projecte que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalies. Més d’un centenar d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L’Estació tots aquests anys i s’hi ha recollit un total de 128 propostes artístiques.
 

Tornar