Header: L'Estació Espai Jove

L'Estació Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: L'Estació Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les propostes artístiques de Jey Morales, Raquel Pérez i Greendel conformen la 39a edició del Mostrar’t

La mostra s’inaugurarà demà, dijous 26 de setembre, a les 19 h, amb un concert de Crida a L’Estació Espai Jove

Una imatge d’una obra de Jey Morales.

La 39a edició del Mostrar’t s’inaugurarà demà, dijous 26 de setembre, a les 19 h, amb un concert en format trio de Crida a L’Estació Espai Jove. Aquesta nova edició acollirà les propostes artístiques de Jey Morales (pintura) de l’1 al 30 d’octubre, Raquel Pérez  (fotografia) del 5 al 29 de novembre i Greendel  (pintura) del 3 al 31 de desembre.

Durant la inauguració, es podrà gaudir d’una petita mostra de les tres propostes artístiques que conformaran aquesta nova edició. A més, l’actuació musical de Crida serà un viatge musical íntim a través d’experiències personals tocant la fibra emocional amb cançons originals en guitarra espanyola, veus sinceres i una atmosfera propera.

Mostrar’t és un projecte de L’Estació Espai Jove de Girona que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls a les persones joves creatives en l’àmbit de les arts plàstiques de la ciutat i rodalia. 

Des de l’Espai Jove generem iniciatives per donar oportunitats als i a les joves i el Mostrar’t busca que creadors i creadores novells exposin en els moments inicials de la seva carrera artística i això els ajudi en el seu futur”, ha destacat el regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran Martínez.

L’entrada a totes les activitats serà gratuïta. Es pot consultar més informació al web de L’Estació
 

Tornar