Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El festival Tempo es reinventa aquest estiu amb concerts de petit format i una proposta enfocada a les formacions locals

L’esdeveniment, que tindrà lloc previsiblement del 16 de juliol al 15 d’agost, es concentrarà en els jardins del Passeig Arqueològic

El TEMPO es vol convertir, aquest estiu, en el petit festival del Barri Vell de Girona entre el 16 de juliol al 15 d’agost. L’esdeveniment vol mantenir, d’una banda, un format local, sense convidats internacionals però amb potents propostes Km 0, com actuacions de grups i solistes locals, gastronomia de casa, vins de l’Empordà, presentacions de llibres d’autors catalans o vermuts d’estiu en un espai privilegiat. D’altra banda, l’organització també vol mantenir petites dimensions per preservar la seguretat de les persones assistents, artistes i treballadors. 
En aquest sentit, el TEMPO s’adaptarà als nous temps i procurarà ser una plataforma per reivindicar la producció local i el caràcter mediterrani de les comarques de Girona. Aquest format més petit però igualment en viu, permetria mantenir al màxim les mesures sanitàries i de seguretat. S’ha sacrificat, de moment, l’espai Auditori, on es duien a terme els concerts de pagament amb públic assegut, per potenciar les actuacions gratuïtes. 
La crisi de la Covid-19 ha obligat a anul·lar molts concerts, festivals i programacions culturals. Tot i així, la intenció del Tempo és mantenir el festival com un espai de trobada al Barri Vell de Girona.
 La direcció del festival treballa amb un aforament d’unes 400 persones , amb espais de seguretat. La filosofia de mantenir col·laboracions amb entitats locals segueix igual que en els anys anteriors i així, es buscarà la complicitat de l’Espai Marfà, la Casa de la Música de Girona, l’Escola de Música Moderna de Girona (EMMG), EUMES o el festival NEU!, entre d’altres. També es mantindran propostes com el Tempo Llibres o els Vermuts musicals entre d’altres.
 La programació del festival es donarà a conèixer properament.
 

Tornar