Header: Coronavirus

Coronavirus

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Minut de silenci en senyal de dol per les víctimes del COVID-19

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit l’acte acompanyada dels portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Girona.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquest migdia el minut de silenci en senyal de dol per les víctimes del COVID-19. L’acte pretenia, al mateix temps, acompanyar les seves famílies i amistats en aquests moments tan difícils. El minut de silenci ha tingut lloc a la plaça de Vi i ha comptat amb l’assistència dels portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Girona: de JXCAT-JUNTS, Carles Ribas; de Guanyem Girona, Lluc Salellas; del PSC-CP, Sílvia Paneque; d’ERC-AM, Joaquim Ayats, i de Cs, Daniel Pamplona. També hi ha assistit el defensor de la ciutadania de Girona, Ramon Llorente.

Des del consistori s’ha informat prèviament a la ciutadania que, en cas que es volgués afegir en aquest minut de record a les víctimes, ho fes des del seu lloc de treball o des de casa, per evitar agrupacions de persones. 

S’han decretat deu dies de dol i, durant aquest període, les banderes de l’Ajuntament onejaran a mig pal. Els grups polítics que formen el consistori gironí ja van acordar abaixar les banderes a mig pal des del 29 d'abril, per acompanyar en el dol les persones que han patit pèrdues de familiars o amics durant l'episodi del coronavirus.

Decret del dol
Tornar