Header: Coronavirus

Coronavirus

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cribratge a Girona s’obre a veïns i veïnes de tota la ciutat però es manté l’atenció especial als barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla

Aquest matí han anat a fer-se la prova PCR un total de 371 persones

El cribratge per detectar casos positius de COVID-19 a Girona s’ha obert a veïns i veïnes de tota la ciutat però es manté l’atenció especial als barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla. Aquest matí, un total de 371 persones han anat a fer-se la prova PCR a l’àrea sanitària instal·lada al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Eugènia. L’equipament estarà obert fins al dissabte, amb torn de matí (de les 10 a les 14 h) i de tarda (de les 15 a les 19 h). Per fer-se la prova cal portar la targeta sanitària, o el DNI o el passaport. 

Aquest matí, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, han visitat el Pavelló Municipal d'Esports de Santa Eugènia on s’està duent a terme el cribratge. Madrenas ha fet una crida a què tots els veïns i veïnes vagin a fer-se la prova PCR, amb especial atenció als residents del barri de Santa Eugènia i de Can Gibert del Pla. “En aquests moments, a punt de començar el nou curs escolar, és important anar-hi per evitar la propagació del virus. Ens trobem en un dels moments marcats amb vermell al calendari i cal actuar amb responsabilitat per frenar el virus”, ha afirmat l’alcaldessa.

Durant aquests tres dies de cribratge hi haurà un total de 48  persones voluntàries de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Girona, de Salt i de Càritas realitzant tasques per a la ciutadania. En aquest desplegament també hi participen alguns ciutadans que es van apuntar a la borsa de voluntariat que es va crear durant l’estat d’alarma i que ja havien col·laborat amb els voluntaris de protecció civil de Girona.

Tornar