Header: Coronavirus

Coronavirus

Xarxes: Ajuntament de Girona

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1
17004 Girona

Telèfon:
972 419 010
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ic

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament preveu reobrir les escoles bressols municipals el pròxim 1 de juny, tal com està programat que facin la resta de centres educatius

L’Ajuntament de Girona preveu reobrir les escoles bressols municipals el pròxim 1 de juny, igual que està programat que ho facin la resta de centres educatius. Aquesta tornada a les aules, però, estarà subjecte a l’evolució de la crisi sanitària del COVID-19.
Per poder complir amb les mesures de seguretat, des del servei de les llars d’infants s’està treballant amb la idea d’oferir un nombre reduït de places i que en el cas d’un excés de demanda es doni prioritat a les famílies vulnerables i a aquelles que no tinguin a ningú amb qui deixar els seus fills perquè treballen. A més, es podrà escollir entre tres possibles horaris: de 9 h a 12 h i de 15 h a 17h; de 9 h a 12h o de 15 h a 17 h; i de 9 h a 17 h. 

Tal com ha anunciat el Departament d’Educació, el període de prescripció pel curs 2020-21 es posarà en marxa el 13 de maig i es farà de forma telemàtica. 

Tornar