Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona atorga els premis del concurs Viu21MúsicaENLÍNIA

Els artistes Uri, Cor Jove Sol de Solfa, Cor Preludi i Leisan s’han proclamat guanyadors de la iniciativa i obtindran l’enregistrament d’un vídeo en directe amb qualitat professional

L’Ajuntament de Girona ha donat a conèixer avui els grups guanyadors del concurs en línia de vídeos musicals Viu21MúsicaENLÍNIA, l’aposta que el consistori va fer aquest any per celebrar el Dia de la Música a la ciutat. En aquesta primera edició, la iniciativa ha comptat amb un total de 68 vídeos participants, que han acumulat més de 13.000 visualitzacions al canal de Youtube de Girona Cultura.

Els artistes Uri, Cor Jove Sol de Solfa, Cor Preludi i Leisan s’han proclamat guanyadors de la iniciativa, després d’obtenir el major nombre de “m’agrada” en la seva categoria. Tots quatre grups obtindran l’enregistrament d’un vídeo en directe amb qualitat professional.

Concretament, Uri ha estat el guanyador de la categoria Cantautors i jazz amb el tema “Què passaria?”, que ha obtingut 734 vots; Cor Jove Sol de Solfa ha guanyat en la categoria d’Escoles i projectes formatius amb el tema “In dreams” i un total de 608 vots; Cor Preudi ho ha fet en la categoria de Corals, música clàssica i tradicional, amb la peça “Escriurem” i amb 572 “m’agrada” acumulats i, finalment, Leisan ha estat el grup guanyador de la categoria Pop, rock, electrònica i músiques urbanes amb el tema “Raining tears” i 555 vots.

A més, l’organització del concurs va crear una cinquena categoria de caràcter honorífic, la de Vídeo confinat, per valorar les actuacions musicals fetes durant el confinament per la pandèmia del COVID-19. En aquest cas, el grup guanyador ha estat la Barcelona Soul Choir & Gospelians amb la cançó “Better”. El jurat n’ha valorat la qualitat musical, així com el valor que transmet sobre la importància del cant coral per unir i animar la comunitat durant les setmanes de confinament.

El jurat de l’edició d’enguany del Viu21MúsicaENLÍNIA estava format per tres tècnics municipals i un tècnic de la Casa de la Música del Gironès.

Podeu consultar tota la informació del concurs al web www.girona.cat/viu21musica i veure tots els vídeos participants a la llista de reproducció del concurs. 
 

Informació del concurs
Tots els vídeos participants
Tornar