Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 70 activitats als centres cívics de Girona aquest estiu

Gran part de l’oferta, que s’estendrà fins al 27 d’agost, és gratuïta i oberta a tothom

L'Ajuntament de Girona, a través de la Xarxa de Centres Cívics, ha organitzat més de 70 activitats aquest estiu repartides per tota la ciutat. Gran part de l'oferta és gratuïta i oberta a tothom i, en alguns casos, cal fer reserva prèvia. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i es poden fer al següent enllaç.

La programació comença aquesta setmana i s'estendrà fins al 27 d'agost. L'oferta inclou cursos d'estiu, tallers, espectacles familiars, ludoplaces, cinema, concerts, xerrades, presentacions i exposicions. La major part d'aquestes activitats són presencials i es duran a terme als centres cívics i locals socials, i en els parcs i jardins de la ciutat. També es donarà continuïtat als “Centres cívics #desdecasa” potenciant tot un conjunt d'activitats i propostes virtuals, que neixen del confinament i que continuaran aquest estiu.

Amb motiu de les restriccions organitzatives derivades de la pandèmia del COVID-19, les activitats s'organitzaran aplicant les mesures de prevenció i distanciament social. Podeu consultar tota l'oferta en el següent enllaç.

Tornar