Header: Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Estació Espai Jove acull demà una fira d’entitats de cooperació i voluntariat internacional

La proposta s’emmarca dins de la 10a edició del cicle “Rodamón”

L’Estació Espai Jove acollirà demà, dia 19 de febrer, una fira d’entitats de cooperació i voluntariat internacional que s’emmarca dins de la 10a edició del cicle “Rodamón”. L’objectiu principal d’aquesta fira, que tindrà lloc de les 19 a les 21 h, és crear xarxa entre les persones joves participants i les diferents associacions, aconseguint així conèixer en primera persona el funcionament, les destinacions i els projectes de cada organització.

El format de la fira, horitzontal i proper, està pensat perquè les persones joves interessades puguin moure’s lliurement per l’espai i compartir inquietuds, dubtes i experiències amb les diferents entitats, així com també entre les diferents persones que han fet o volen fer estades a l’estranger. 

La fira començarà a les 19 h amb una presentació a càrrec del representant de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les Comarques Gironines i l’Alt Maresme Carles Serra i de les tècniques del Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació Espai Jove. 

L’Ajuntament de Girona ha organitzat la fira conjuntament amb la Coordinadora d’ONG Solidàries de les Comarques Gironines i l’Alt Maresme i les deu organitzacions següents: Nousol, COCAT, SCI, SETEM, EverGreen Institute, Soarpal, Azhara, ECCIT, Enginyeria sense Fronteres i Kuskaya.

El cicle “Rodamón” és una proposta que neix del Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació Espai Jove i que ofereix diverses activitats per acompanyar les persones joves a viure experiències significatives a l’estranger.
 

Tornar