Header: Comerç

Comerç

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona oferirà formacions en línia sobre comerç electrònic als comerciants i restauradors de la ciutat

Es duran a terme tres sessions gratuïtes, d'accés lliure i impartides per l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG)

L'Ajuntament de Girona oferirà formacions en línia sobre comerç electrònic als comerciants i restauradors de la ciutat. En les sessions es donarà a conèixer allò que es necessita per dur el negoci a internet, les eines disponibles, els requeriments que s'han de complir i les millors estratègies per fer-ho. Les formacions seran gratuïtes, d'accés lliure i impartides per l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG). Durant el confinament, també es va dur a terme una sessió formativa per donar a conèixer als establiments les mesures de seguretat que cal implementar per evitar el risc de contagi del COVID-19. 

L'objectiu principal d’aquestes formacions és ajudar al comerç de proximitat a entrar al món digital posant al seu abast eines que els permetin ser més competitius, adaptar-se a les necessitats actuals i futures del consumidor i obrir-se a nous mercats i a noves oportunitats de negoci davant la crisi generada pel COVID-19. En total, es duran a terme tres sessions d'una hora de durada aproximada i es podran seguir a través del web municipal del coronavirus, a l’apartat de “Reobertura de comerços”. La primera tindrà lloc demà, dia 28 de maig, a les 10 h i anirà dirigida al sector de la restauració; la segona serà el divendres 29 de maig, a les 11 h, i anirà dirigida al comerç local; i la tercera tindrà lloc el divendres 5 de juny a les 11 h i tractarà sobre la importància de les xarxes socials. En finalitzar cada sessió informativa s'obrirà un canal de consultes.
 

Tornar