Header: Comerç

Comerç

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria per a la 17a edició de la Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors

El termini per inscriure’s a l’activitat s’acabarà el dia 9 d’abril. Enguany, com a novetat, els premis aniran destinats a potenciar el comerç presencial i es valoraran d’acord amb l’atractivitat de la seva imatge.

Fotografia de l’aparador que va guanyar el primer premi de l’edició 2019 del concurs, i que va ser per a la sabateria Giralt

L’Ajuntament de Girona recupera aquest any la Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior coincidint amb la 66a edició de Girona, Temps de Flors. Les inscripcions al concurs, que el 2021 arriba a la dissetena edició, ja estan obertes i finalitzen el 9 d’abril. La iniciativa s’organitza cada any amb l’objectiu principal de fomentar la implicació dels comerços i establiments en el marc de Girona, Temps de Flors.

El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Girona, associacions de comerciants, associacions de restauració i hostaleria, i entitats vinculades a Temps de Flors. Els criteris de valoració dels espais es basaran en l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra.

A banda del premi del jurat, com és habitual també hi haurà el premi popular que decidirà la ciutadania a través de les votacions fetes per Facebook. A la pàgina de Girona Turisme (www.facebook.com/Turismegi), s’hi penjaran les fotografies dels aparadors participants per tal que, qui ho vulgui, pugui votar el que més li agradi.

Com a novetat, enguany tots els establiments participants a la mostra podran assistir de manera gratuïta a una formació en línia d’aparadorisme i decoració interior impartida per un especialista del Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d'Interiors de Girona (CODDIGI).

Així mateix, els premiats tindran un assessorament professional gratuït i personalitzat per millorar la imatge, aparador o distribució del producte de l’establiment comercial guanyador. L’empresa assessora farà un anàlisi in situ i un assessorament en funció de l’establiment per donar-li més visibilitat i atractivitat de cara al client.

Amb l’atorgament d’aquests premis, el consistori pretén potenciar el comerç presencial de la ciutat i dinamitzar-lo per tal de promoure la botiga física enfront de la compra per Internet. En aquest sentit, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha destacat que “es tracta d’una acció que posa a disposició dels botiguers i botigueres eines per donar més visibilitat i atractivitat als seus negocis, tenint en compte que els comerços i establiments són l’eix econòmic i social de la ciutat i que iniciatives d’aquest tipus són necessàries per al sector”.

Els comerços participants es podran identificar per un adhesiu que farà referència al concurs i que s’ubicarà als aparadors o a la porta principal de l’establiment. Així mateix, la relació d’inscrits es podrà consultar al web www.gironatempsdeflors.cat

Durant el 2020, el concurs no es va dur a terme per les restriccions decretades per frenar la propagació de la COVID-19, que va obligar a suspendre Girona, Temps Flors.

Les bases i els requisits per participar en el concurs ja es poden consultar en aquest enllaç

Tornar