Header: Centres cívics

Xarxa de centres cívics

Xarxes: Centres cívics

Fitxa - Xarxa de centres cívics

Xarxa de Centres Cívics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Dissabte de 10 a 13 h.
Agost tancat.

Juny, juliol i setembre
l'horari d'atenció al públic pot variar.

Els horaris poden ser modificats segons necessitats dels centres cívics.

A/e:
 xccivics@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/ccivics

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Entitats, veïns i veïnes de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla impulsen la primera edició del festival Monar’t

L’Ajuntament de Girona col·labora amb aquesta iniciativa comunitària d’art urbà.

Diverses entitats i veïns i veïnes dels barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla han impulsat la celebració del primer festival Monar’t, que tindrà lloc del 23 al 29 de setembre. Es tracta d’una iniciativa comunitària que té com a objectiu mostrar i posar en valor diferents espais públics dels dos barris a partir de l’art urbà.

L’Ajuntament de Girona col·labora amb aquesta proposta cultural i social, que comptarà amb un total de setze intervencions a càrrec d’una vintena d’artistes. El regidor de Sostenibilitat i Participació del consistori, i regidor dels barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert de Pla, ha assenyalat que “cal destacar el valor de projectes com el Monar’t, que són capaços de fer sorgir la identitat comunitària i reforçar-la, a través de la implicació dels veïns i veïnes en la millora del barri mitjançant un exercici artístic i de cohesió social”.

L’embrió del festival es va gestar en la jornada de primavera del Monar’t, que va tenir lloc el 25 de maig passat i durant la qual es va fer un mural col•lectiu a la plaça d’Isabel Vilà i Pujol. El disseny estava compost per un skyline d’edificis representatius de les 79 nacionalitats que configuren el teixit veïnal de Santa Eugènia i Can Gibert. 

El nom del festival, Monar’t, és una declaració d’intencions de la mateixa proposta, ja que a part de vincular-se a l’art identifica la identitat comuna de Santa Eugènia i Can Gibert a partir de les hortes i la sèquia Monar. 

Dossier de premsa del Monar’t
Hi ha més informació sobre els artistes i les intervencions que es portaran a terme i una imatge de la presentació d’aquest matí. D’esquerra a dreta: el president de l’Associació de Veïns de Can Gibert del Pla, Josep M. Dalmau; l’artista Núria Gich; el regidor Martí Terés; l’artista Mariona Terrats; l’artista Judith Bosch, i l’artista Pere Sanchez. 

Tornar