Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2020

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2020

Activitats d'estiu per a infants i joves 2020

L’oferta d’activitats de casals d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte

Ja es pot consultar el resultat del sorteig 
Obert el període d'inscripcions dels casals amb places lliures a www.girona.cat/inscripcions

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Som ritmes de carrer!

Associació Cultura S/N de Girona

Codi:025
Temàtica:Artístic
Edat:4–12 anys (2016–2008)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Escola Santa Eugenia
El casal Som ritmes de carrer! els nens i nenes descobriran un ventall molt ampli de músiques. Les quals el seu origen va sorgir al carrer. En moltes ocasions la vida de barri va fer sorgir diferents estils de música que ara ja són mundialment coneguts. Des del casal es vol donar molta importància a la vida en el barri per aquest motiu el casal anirà enfocat en sortir de les instal•lacions per anar a descobrir el barri mentre l’equip educatiu farà descobrir de manera dinàmica i lúdica diferents estils de música que van sorgir en barris com el que els participants descobreixen.
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Places: 80. Accés amb: línia 7, 8, 3 i 4 de bus i parada 5 de Girocleta