Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2020

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2020

Activitats d'estiu per a infants i joves 2020

L’oferta d’activitats de casals d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte

Ja es pot consultar el resultat del sorteig 
Obert el període d'inscripcions dels casals amb places lliures a www.girona.cat/inscripcions

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal teatral juvenil El Galliner

Associació Gironina de Teatre el Galliner

Codi:028
Temàtica:Artístic
Edat:14–17 anys (2006–2003)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Casa de Cultura de Girona
El Casal teatral juvenil El Galliner proposa apropar-se al món del teatre des d’un plantejament lúdic i explorar el vessant creatiu que tots tenim a través de la interpretació i de disciplines teatrals diverses (circ, clown, teatre musical...). La línia de treball és l’habitual d’El Galliner, amb el joc dramàtic i la improvisació com a motors creatius. El darrer dia presentem, en un teatre de la ciutat, un petit espectacle.
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 10 a 13 h149 €
Servei de menjador136 €

Dates: de l'1 al 31 de juliol. Horari: de 10:00h a 13:00h. Places: 48. Accés amb: línia 1, 7, 8 i 11 de bus i parada 11 i 3 de Girocleta a dos minuts del casal.