Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2020

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2020

Activitats d'estiu per a infants i joves 2020

L’oferta d’activitats de casals d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte

Ja es pot consultar el resultat del sorteig 
Obert el període d'inscripcions dels casals amb places lliures a www.girona.cat/inscripcions

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de joves naturalistes

Associació La Sorellona / Associació de Veïns de la Devesa

Codi:033
Temàtica:Lleure
Edat:13–16 anys (2007–2004)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Espai Cívic Mercadal
El casal de joves naturalistes és un casal de lleure en el qual es realitzaran activitats educatives i lúdiques en contacte amb el medi natural. Els joves seran els protagonistes del seu propi aprenentatge. Es fomentarà l’esperit d’investigació i l'interès per descobrir i gaudir de la gran riquesa natural i de la biodiversitat de Girona i del Gironès.
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Servei de menjador136 €

Dates: de l'1 al 31 de juliol. Horari: matins, de 9 a 13h. Places: 24. Accés amb: línia 1, 2, 5, 6, 11, 4 i 8 de bus i parada 2 de Girocleta a dos minuts.