Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2020

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2020

Activitats d'estiu per a infants i joves 2020

L’oferta d’activitats de casals d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte

Ja es pot consultar el resultat del sorteig 
Obert el període d'inscripcions dels casals amb places lliures a www.girona.cat/inscripcions

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Som Black Music 20

Associació Cultura S/N de Girona

Codi:014
Temàtica:Artístic
Edat:4–12 anys (2016–2008)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Escola Àgora
El casal Som Black Music 20 és un casal on la música negra és la protagonista de les activitats. Es difondrà la música negra des d’un punt de vista divertit i pensat pels infants, fent prendre interès pel sector i incentivant a la participació. Es fomentarà el coneixement i la interacció amb elements del món de la música en directe concretament dels estils: rock, gòspel, reaggae, hip-hop, entre altres. En el casal els participants podran conèixer músics en actiu i professionals del sector, i s’organitzarà un gran concert on els participants podran viure en primera persona la sensació de ser estrelles.
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Places: 90. Accés amb: línia 5 de bus i parada 16 de Girocleta