Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2020

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2020

Activitats d'estiu per a infants i joves 2020

L’oferta d’activitats de casals d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte

Ja es pot consultar el resultat del sorteig 
Obert el període d'inscripcions dels casals amb places lliures a www.girona.cat/inscripcions

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de cinema

Fundació Museu del Cinema Tomàs Mallol

Codi:007
Temàtica:Lleure
Edat:8–12 anys (2012–2008)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Centre Cívic Pla de Palau
Al casal de cinema ens acostarem al món dels espectacles que van fer possible el cinema i d'una producció de cinema a través de tallers, jocs, sortides... Descobrirem el llenguatge audiovisual, els gèneres cinematogràfics, les etapes i els equips que intervenen en una producció cinematogràfica per acabar rodant la nostra pel·lícula. El casal es divideix en blocs setmanals en els que descobrim un gènere cinematogràfic concret, les bases del llenguatge audiovisual, fem el guió de la pel·lícula i preparem les necessitats de rodatge, fem la gravació i preparem l'estrena.
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Places: 24. Accés amb: línia 5 de bus a cinc minuts del casal i parada 1 de Girocleta.