Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2020

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2020

Activitats d'estiu per a infants i joves 2020

L’oferta d’activitats de casals d'estiu està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte

Ja es pot consultar el resultat del sorteig 
Obert el període d'inscripcions dels casals amb places lliures a www.girona.cat/inscripcions

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Forma't en el lleure

Fundació Esplai Girona Mare de Déu del Mont

Codi:034
Temàtica:Formatiu
Edat:16–17 anys (2004–2003)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Centre Cívic Sant Narcís
Forma't en el lleure sorgeix com a opció alternativa a altres ofertes que hi puguin haver per a joves durant l’estiu. Aquest projecte combina la formació en habilitats personals, l’aprenentatge de diferents coneixements i competències relacionades amb l’educació en el lleure, i també activitats de lleure, en tant que són joves i és una oportunitat de gaudir d’un lleure educatiu i de qualitat.
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 10 a 13h118 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Horari: només matins, de 10 a 13h. Places: 24. Accés amb: línia 5, 4, 8 i 7 de bus i parada 5 de Girocleta.