Header: Urbanisme

Urbanisme

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona adequa l’accés al Complex Esportiu de Palau

L’actuació ha consistit en crear una vorera des de l’avinguda de Lluís Pericot fins al pavelló, i en reordenar l’entrada de vehicles a l’aparcament. L’alcaldessa de Girona i el regidor d’Urbanisme i Activitats del consistori han visitat els treballs que s’han portat a terme a l’exterior de l’equipament.

Imatge de la visita als treballs

L’Ajuntament de Girona ha adequat l’accés al Complex Esportiu de Palau per tal de millorar i ordenar aquest punt de la ciutat. L’actuació ha consistit en crear una vorera des de l’avinguda de Lluís Pericot fins al pavelló, i en reordenar l’entrada de vehicles a l’aparcament. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí, han visitat els treballs que s’han portat a terme durant les últimes setmanes a l’exterior de l’equipament esportiu.
 
“Es tracta d’una actuació que respon a la voluntat de millora dels entorns sensibles, en aquest cas un complex esportiu. Aquests punts, igual que les escoles, són utilitzats per moltes famílies. Amb aquesta actuació, hem adequat l’accés a peu a l’indret i hem reordenat l’entrada a l’aparcament per a la seguretat de les persones i, també, la dels vehicles”, ha afirmat la regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda. 
 
La nova vorera connecta el pas de vianants que hi ha a l’encreuament de l’avinguda de Lluís Pericot amb  el carrer de Josep Aguilera i Martí amb l’entrada del Pavelló Municipal de Palau. Abans aquesta zona de pas no existia i s’havia d’accedir a les instal·lacions esportives a través de l’aparcament de terra. Amb els treballs s’ha pavimentat la vorera per a la gent que va a peu i s’ha donat entrada i sortida als vehicles que volen anar a les places d’estacionament.  
 
Els treballs, que han anat a càrrec de l’empresa Rubau Tarrés, han tingut un cost de 79.008,35 euros (IVA inclòs). Van començar la primera setmana de juliol i està previst que finalitzin aquest mes d’octubre amb la instal·lació de l’enllumenat públic. 

Tornar