Header: Urbanisme

Urbanisme

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona repararà els degoters de la plaça de Josep Pallach i Carolà

Està previst que els treballs comencin el mes de setembre i s’allarguin tres mesos

Font: CRDI

L’Ajuntament de Girona repararà els degoters de la plaça de Josep Pallach i Carolà, al barri de l’Eixample. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa COMSA Service Facility Management S.A.U. per un import de 57.525,66 euros (IVA inclòs). Està previst que els treballs comencin el mes de setembre i que s’allarguin tres mesos. 

L’objectiu és resoldre els problemes de filtracions de l’aigua de la pluja provocades per la mala execució de les obres d’urbanització que es van fer a la plaça. L’indret és un espai públic amb zones d’esbarjo i jocs infantils, que també serveix de cobert del pàrquing privat que hi ha soterrat. 

Les obres consistiran en crear un aiguafons sota cada canal, reposar les membranes impermeabilitzants sobre l’aiguafons i segellar els junts de dilatació, entre d’altres. Aquests treballs solucionaran els degoters a l’aparcament i les acumulacions d’aigua que apareixen puntualment en dies de pluja en diferents punts de la plaça com als costats del badalot (la superfície alçada), davant les portes d’accés al pàrquing de vehicles i de vianants, en alguns trasters o als carrers interiors que donen accés a l’espai. 

En aquesta mateixa plaça també està previst canviar el cobert del badalot que cobreix els accessos a l’aparcament soterrat per resoldre els problemes de filtracions d’aigua provocades per l’envelliment i l’obsolescència dels materials constructius que conformen la infraestructura. Les obres ja s’han tret a licitació i estan pendents d’adjudicació.  

Tornar