Header: Subvencions

Subvencions, beques i ajuts

Ruta de navegació

Subvencions, beques i ajuts

En aquesta pàgina trobareu una relació actualitzada de les subvencions i altres ajuts que l'Ajuntament de Girona té previst de convocar durant l’exercici pressupostari, amb la indicació de l’objecte o finalitat i la descripció de les condicions per ser-ne beneficiari.

La relació de convocatòries s'ha organitzat en funció dels destinataris de la subvenció i/o de l'àmbit d'actuació.

 

Publicador de continguts

Subvencions per a biblioteques escolars. Curs 2019-2020

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
Subvenció per finançar les biblioteques escolars dels centres educatius de la ciutat a fi que puguin complir la seva funció com a facilitadores d’accés a la informació i de suport a l’aprenentatge i a la promoció lectora. Per al curs 2019-2020 s'ha convocat la modalitat 1 (Dotació de fons) i la modalitat 2 (Activa la biblioteca) de les bases reguladores.

El termini per presentar la justificació de les subvencions per al curs 2019-2020, de modalitat I (Dotació), modalitat II (Activa la biblioteca), és el 31 d'octubre de 2020. 

Justificació

Termini de justificació

La justificació es realitzarà d’acord amb el que estableix la base 17 de les bases reguladores de les subvencions per a biblioteques escolars adreçades als centres educatius de la ciutat de Girona.

El termini per presentar la justificació de les subvencions per al curs 2019-2020, de modalitat I (Dotació), modalitat II (Activa la biblioteca), és el 31 d'octubre de 2020. Inicialment estava previst fins al 15 de juliol.

Tràmit de justificació

Tornar