Header: Subvencions

Subvencions, beques i ajuts

Ruta de navegació

Subvencions, beques i ajuts

En aquesta pàgina trobareu una relació actualitzada de les subvencions i altres ajuts que l'Ajuntament de Girona té previst de convocar durant l’exercici pressupostari, amb la indicació de l’objecte o finalitat i la descripció de les condicions per ser-ne beneficiari.

La relació de convocatòries s'ha organitzat en funció dels destinataris de la subvenció i/o de l'àmbit d'actuació.

 

Publicador de continguts

Suport a la creació de La Marfà (modalitat D). Orquestra resident

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
El programa consisteix en la selecció d’una formació orquestral de música moderna (big band) que rebrà suport econòmic per realitzar, durant els anys 2020 a 2022, un projecte de creació i residència a La Marfà - Centre de Creació Musical. La residència passa per convertir La Marfà en l’espai d’assaig i creació dels diferents programes anuals que la formació desenvolupi.

Noves bases reguladores aprovades definitivament.

Bases i convocatòria

La convocatòria d'Ajuts per a formar part del programa d’Orquestra Resident de La Marfà forma part de la modalitat D del Programa de suport a la creació de La Marfà.

El programa consisteix en la selecció d’una formació orquestral de música moderna que rebrà suport econòmic per realitzar, durant tres anys, un projecte de creació i residència a La Marfà
- Centre de Creació Musical. La residència passa per convertir La Marfà en l’espai d’assaig i creació dels diferents programes anuals que la formació desenvolupi.

La informació d'aquesta pàgina és un resum i té un caràcter merament informatiu.  Cal que el sol·licitant consulti les bases i la convocatòria específica.

Beneficiaris

Solistes o formacions musicals (persones físiques o jurídiques) vinculades a les comarques gironines que presentin temes de creació pròpia de qualsevol gènere o estil. 

Contacte

Per a resoldre dubtes sobre les sol·licituds adreceu-vos a lamarfa@ajgirona.cat

Mesures de flexibilització a les subvencions de cultura
Bases en català al BOP núm. 26 - Data: 09-02-2021
Aprovació definitiva al BOP núm. 63 - Data: 01-04-2021
Bases en castellà

Tornar