Header: Subvencions

Subvencions, beques i ajuts

Ruta de navegació

Subvencions, beques i ajuts

En aquesta pàgina trobareu una relació actualitzada de les subvencions i altres ajuts que l'Ajuntament de Girona té previst de convocar durant l’exercici pressupostari, amb la indicació de l’objecte o finalitat i la descripció de les condicions per ser-ne beneficiari.

La relació de convocatòries s'ha organitzat en funció dels destinataris de la subvenció i/o de l'àmbit d'actuació.

 

Publicador de continguts

Beques ajuda d'allotjament universitari a Girona i Barcelona

Pendent de convocatòria Termini obert Resolució Convocatòria tancada
L’Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria de beques d’ajuda a l’allotjament a les residències d’estudiants de Girona i Barcelona de l’empresa SIRESA Campus. L’empresa SIRESA CAMPUS, SA és titular d’una concessió administrativa per a l’explotació d’una residència d’estudiants al sector de Palau Sacosta. La beca ajuda cobrirà l’allotjament durant el període acadèmic del curs 2022-2023. Les beques ajudes consisteixen en allotjament en habitacions dobles de la residència, en les condicions generals en què es contracten normalment a les residències. No queden incloses les despeses per consums d’aigua, gas i electricitat, la fiança ni els serveis opcionals.

Termini de presentació de sol·licituds: del 27 de juny al 8 de juliol.

Bases i convocatòria

Objecte

Les beques ajudes consisteixen en allotjament en habitacions dobles de la residència, en les condicions generals en què es contracten normalment a les residències. No queden incloses les despeses per consums d’aigua, gas i electricitat ni els serveis opcionals.

En concret, s’ofereixen les següents beques ajudes:

  1. Dues beques ajudes d’allotjament a la residència de Girona al 100%
  2. Tres beques ajudes d’allotjament a la residència de Barcelona al 100%

Les dues places de Girona seran assignades en la Residència Universitària Campus de Montilivi, al carrer Mercè Rodoreda i Gurgui, 2 Les tres places de Barcelona seran assignades en la Residència Universitària Lesseps, a la plaça Lesseps, 12. 

Convocatòria

Tornar