Header: Subvencions

Subvencions, beques i ajuts

Menú de navegació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona destina 165.000 euros a la convocatòria de subvencions en matèria esportiva 2021-2022

S’obriran tres línies diferents d’ajuts per tal de donar suport als projectes i activitats d’àmbit esportiu duts a terme a la ciutat

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria de subvencions en matèria esportiva per tal de donar suport als projectes i activitats d’àmbit esportiu duts a terme a la ciutat durant la temporada 2021-2022 i a l’organització d’esdeveniments esportius al llarg del darrer any. A través d’aquests ajuts, inclosos dins el Pla Estratègic de Subvencions 2020-2023, el consistori busca promoure i facilitar la pràctica de l’activitat física i l’esport entre la ciutadania; millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar dels gironins i gironines, i potenciar l’esport com a element d’integració i cohesió social. 

En total, l’Ajuntament destina als ajuts un total de 165.000 euros, repartits en tres línies diferents: la primera, per finançar el desenvolupament de les activitats ordinàries dels clubs i entitats esportives, compta amb una dotació de 100.000 euros; la segona, adreçada als centres educatius, per fomentar i promocionar l'esport escolar, s’endú 30.000 euros i, finalment, la tercera, per a l’organització d’esdeveniments esportius a Girona, suma 35.000 euros. El termini de presentació de les sol·licituds ja és obert i s’allargarà fins al 21 de febrer del 2022.

Com a novetat, cal destacar que en la convocatòria d’enguany s’ha modificat la primera línia de subvencions per facilitar la pràctica esportiva d’infants de famílies amb dificultats econòmiques. En aquest sentit, la subvenció per al desenvolupament de les activitats ordinàries dels clubs i entitats esportives inclou un nou programa adreçat a les entitats, per tal que aquestes afavoreixin la participació a les activitats d'infants i adolescents empadronats a Girona i nascuts entre els anys 2004 i 2017, que estiguin becats, i participin a una competició federada o escolar. El regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, ha ressaltat precisament “la importància de donar suport a les entitats del municipi a l’hora d’incloure tots els nens, nenes i jovent, sense excepció, en la pràctica esportiva” i ha afegit que “en la Girona del futur no podem deixar ningú enrere i treballarem amb totes les eines per fer-ho possible”.

La tramitació de les subvencions s’ha de fer a través de la seu electrònica. Podeu consultar les bases de les convocatòries i la documentació que cal adjuntar a la pàgina https://web.girona.cat/subvencions o al web municipal d’Esports.

Tornar