Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Consell d'Administració de TRARGISA aprova investigar la gestió del personal de la societat mercantil

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ho ha explicat aquesta tarda acompanyada per l'alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent, i el tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Salt Àlex Barceló.

El Consell d’Administració de TRARGISA ha aprovat avui, en sessió extraordinària, iniciar la investigació de la gestió del personal de la societat mercantil. En funció del resultat de les investigacions, que se centraran sobretot en la contractació i les retribucions del personal, s’estudiaran les mesures que cal prendre. TRARGISA és la societat mercantil que s’encarrega de la gestió de l’estació depuradora d’aigües residuals i de la incineradora de Campdorà. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha explicat aquesta tarda els acords del Consell d’Administració acompanyada de l’alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent, i del tinent d’alcaldia i regidor d’Entorn Urbà i Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló. 

“Pel que fa a la selecció i a l’organització de personal, hem detectat possibles irregularitats basant-nos en la informació que tenim ara. Hem de ser cauts i prudents perquè és un assumpte que afecta a persones”, ha explicat l’alcaldessa, que ha sentenciat que “volem actuar amb total transparència i proactivitat”, motiu pel qual es contractaran en els pròximes dies dues persones destinades als serveis jurídics per gestionar i fer el seguiment de les empreses públiques municipals. 

 

Tornar