Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La plaça de la Independència de Girona es converteix en l'escenari de la campanya "Redueix, Reutilitza, Recicla, REACCIONA" de l'Agència de Residus de Catalunya

La campanya vol canviar els hàbits de les persones que encara no reciclen.

“Redueix, Reutilitza, Recicla, REACCIONA” així es titula la nova campanya de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), que està ubicada aquest mes de febrer a la plaça de la Independència de Girona.

A diferència de les darreres campanyes, que mostraven un to amable del reciclatge o explicaven com funcionava la recollida selectiva, la d’aquest any va dirigida a la gent que no participa en el procés del reciclatge i que no separa els residus domèstics a casa seva. La campanya mostra un missatge més directe i amb menys humor, intentant causar una responsabilitat a cada persona a l’hora de decidir què fa amb els residus que genera. Es tracta de promoure un canvi d’hàbits mostrant els efectes negatius que té sobre el medi ambient llençar tots els residus domèstics a la mateixa bossa.

L’ARC treballa amb l’objectiu europeu d’assolir una taxa de reciclatge del 50% per a l’any 2020, que s’incrementarà properament fins al 70% per a l’any 2030.

Tornar