Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'alcaldessa de Girona rep els ponents del primer Fòrum Internacional de Gestió de Residus #wasteinprogress

La trobada ha tingut lloc aquest matí al Palau de Fires de Girona, seu de la jornada.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, juntament amb el regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, i el regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà, Narcís Sastre, s’ha reunit aquest matí amb els ponents que participen al primer Fòrum Internacional de Residus Municipals #wasteinprogress, que s’està celebrant des d’ahir al Palau de Fires de Girona. Durant el Fòrum –que s’allargarà fins demà–, representants de ciutats d’arreu del món, que formen part del rànquing amb resultats de reciclatges superiors al 50%, exposen les seves experiències en relació amb la gestió de residus municipals.

 

Durant la trobada, l’alcaldessa de Girona ha intercanviat opinions amb els ponents, entre els quals hi havia tècnics en gestió de residus i càrrecs electes, i ha animat a crear grups de treball i de debat per “omplir de coneixement” futurs projectes relacionats amb la gestió de residus, alhora que ha posat èmfasi en l’objectiu principal del fòrum: posar en contacte administracions, empreses i tècnics especialitzats per debatre i analitzar conjuntament diverses solucions innovadores i efectives en la recollida de residus municipals.

 

El Fòrum vol esdevenir un aparador de projectes d’innovació empresarial que poden contribuir a l’assoliment dels objectius i dels resultats de reciclatge i també vol fomentar el networking entre els assistents i les connexions entre el sector públic i el privat. Els països participants en aquest primer fòrum són Estònia, Eslovènia, Itàlia, Alemanya, Austràlia, Bèlgica, Estats Units, Regne Unit i Corea del Sud.
 

Tornar