Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona dóna suport al Dia Mundial de l'Aigua

Durant uns dies la bandera "+H2O Ter!" onejarà al terrat del Museu d'Història de Girona.

L’Ajuntament de Girona dóna suport i commemora el Dia Mundial de l’Aigua, que es va celebrar aquest diumenge, amb la instal·lació d’una bandera al terrat del Museu d’Història Girona amb el lema “+H2O Ter!”. Aquesta bandera se suma a les que hi ha als diferents ponts que creuen el Ter a la ciutat i al mural que es va pintar fa pocs dies sota les vies del tren a la rotonda del Rellotge amb l’objectiu de “reivindicar més aigua per al riu Ter”, tal com ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, Jordi Fàbrega. La campanya “+H2O Ter!” compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consorci Alba Ter, la Plataforma del Ter, l’Associació de Naturalistes de Girona i l’Ateneu Grup Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona.

El Ple del consistori, en la sessió del 13 de febrer del 2012, va acordar sol·licitar a la Generalitat de Catalunya que prengués les mesures necessàries per tal de garantir un cabal circulant pel riu Ter al seu pas per la ciutat de Girona que sigui almenys el que estableix el Pla sectorial de cabals de manteniment, amb independència del cabal que pugui circular per la sèquia Monar.

El 22 de març de l’any 1993 va ser declarat Dia Mundial de l’Aigua per resolució de l’Assemblea General de les Nacions Unides.

Tornar