Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza una audiència pública sobre l’emergència climàtica

La trobada és el punt de partida per començar a definir conjuntament, entre l’administració, les entitats i la ciutadania, les accions que s’han d’emprendre per fer front a aquesta situació

Imatge del cartell

L’Ajuntament de Girona ha organitzat, el pròxim dijous 8 de juliol, una audiència pública sobre l’emergència climàtica. La trobada és el punt de partida per començar a definir conjuntament, entre l’administració, les entitats i la ciutadania, les accions que s’han d’emprendre al municipi per fer front a aquesta situació. L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Centre Cultural la Mercè a les 18 h, i està obert a tothom. 

Una vintena d’entitats i ciutadania a títol individual agrupades a la plataforma Girona pel Clima van presentar el 5 novembre de 2019 una moció al Ple ordinari que va ser assumida per tots els grups municipals de l’Ajuntament de Girona amb una declaració institucional d’emergència climàtica. Des de llavors, un grup motor format per representants de les entitats i de l’Ajuntament ha dissenyat un procés participatiu que ha de portar a l’elaboració de l’estratègia de ciutat per fer front a l’emergència climàtica.

El primer pas ha estat la realització d’una diagnosi de la situació actual a la ciutat de Girona, que serà el punt de partida del procés participatiu que s’obrirà per definir les accions que cal realitzar per fer front a l’emergència climàtica. En l’Audiència Pública de la setmana que ve es presentarà públicament la diagnosi, així com el procés participatiu que s’obrirà.

Per assistir a l'acte cal fer inscripció prèvia a participacio@ajgirona.cat, el termini d'inscripció és fins al 7 de juliol

Tornar