Header: Acció Climàtica

Acció Climàtica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El carrer del Migdia s’ha reobert al trànsit després dels treballs de millora de la xarxa de sanejament

Les línies d’autobús L1 i L11 recuperaran dijous el seu recorregut habitual

El carrer del Migdia, entre el carrer de la Creu i Emili Grahit, es va reobrir ahir a la tarda al trànsit després dels treballs de millora de la xarxa de sanejament. Aquesta és una de les principals vies que s’utilitzen per entrar i sortir de la ciutat. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí; i la regidora de Mobilitat i Via Pública, Marta Sureda, han visitat aquest matí el tram reobert.  

“Sabem que han sigut unes obres que han afectat la mobilitat, però eren imprescindibles pel correcte funcionament del sanejament i del servei d’aigües. Per això hem fet el possible per avançar l’entrada en servei, i estem contents d’haver-ho pogut fer uns dies. En les obres hem aprofitat per reforçar la calçada i millorar l’estat de la via en aquest tram”, ha afirmat el regidor d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí.

Les actuacions han consistit en la canalització de dues canonades de sanejament (xarxa separativa) i una d’aigua potable. També s’ha pavimentat la vorera del costat oest del carrer del Migdia. Les obres van començar el 17 d’agost i estava previst que finalitzessin el 3 de desembre, però els treballs s’ha pogut acabar uns dies abans. 

Amb la reobertura al trànsit, les línies d’autobús L1 i L11 recuperaran el pròxim dijous, dia 3 de desembre, el seu recorregut habitual. Fins ara, els busos passaven pel carrer de Joan Maragall i el carrer de la Rutlla, fent parada en aquestes vies. 

Tornar