Header: Promoció de la Salut

Promoció de la Salut

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Campanya de sensibilització per frenar els contagis de la COVID-19

Els voluntaris de la Creu Roja portaran a terme diferents dinàmiques que buscaran la participació de la població amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància de la corresponsabilitat per aturar les cadenes de contagi

L’Ajuntament de Girona col·labora en la campanya de sensibilització que inicia avui Creu Roja a Girona per frenar els contagis de la COVID-19, juntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Aquesta campanya va adreçada a la població en general, posant especial atenció a les persones més vulnerables. 
Els voluntaris de la Creu Roja portaran a terme diferents dinàmiques que buscaran la participació de la població amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància de la corresponsabilitat per aturar les cadenes de contagi. Aquests agents també informaran de la importància de seguir respectant les mesures de seguretat, encara que ja hi hagi persones vacunades. També informaran de les conductes de risc i faran entrega de material de prevenció, com ara mascaretes.
Aquestes accions es començaran a dur a terme al mercat de Can Gibert i a la plaça de Pere Calders, ja que és un dels barris de Girona amb més incidència de positius en COVID-19. I s'estendrà a diversos barris de Girona amb la voluntat de poder arribar al gran gruix de població.

Tornar