Header: Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S'obre la convocatòria per l'INTRO 2017

El Concurs de Música Emergent de Girona obre el termini de presentació de propostes del 15 de desembre al 30 de gener.

El Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2017 obrirà la convocatòria demà 15 de desembre i fins al proper 30 de gener. Aquest any, un total de 8 bandes seran seleccionades per passar a la primera eliminatòria i actuar en diversos escenaris de la ciutat de Girona: un jurat format per professionals del sector musical gironí seleccionarà 7 bandes d’entre les propostes que es presentin; a més també es classificarà la banda més votada a través d’un concurs a Facebook que tindrà lloc del 5 al 15 de febrer.

El concurs està obert a bandes emergents de les comarques gironines que actualment no tinguin contracte discogràfic. No s’acceptaran grups de versions.

A la segona eliminatòria, les 4 bandes classificades actuaran com a teloneres de bandes reconegudes a la sala La Mirona de Salt durant els mesos de setembre i octubre. I finalment, per Fires de Sant Narcís, dues bandes seran les finalistes.

El premi que obtindrà la banda guanyadora seran les actuacions remunerades a l’escenari de les Barraques de La Copa durant les Fires de Sant Narcís, a les Festes del Tura i a les Festes de la Bisbal el 2018.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria. 

Tornar