Header: Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Estació Espai Jove inicia la segona edició d’Impuls-21, un programa per treballar el perfil professional de les persones joves

Es tracta d’un procés formatiu i vivencial de cinc setmanes que inclou tallers, formacions i mentories

Imatge de la primera edició d’Impuls-21

L'Estació Espai Jove ha posat en marxa la segona edició d'Impuls-21, un procés formatiu i vivencial, de cinc setmanes, que pretén millorar el perfil professional d'una quinzena de persones joves de la ciutat i de rodalia. Aquesta iniciativa està adreçada a nois i noies amb titulacions superiors (graus superiors i universitaris), amb poca o nul·la experiència professional, que comparteixen l’objectiu d’inserir-se en el mercat laboral.

El programa va començar ahir, dia 6 d’abril, i finalitzarà el divendres 7 de maig. Tindrà una durada de cinc setmanes, de les 10 a les 13 h, en format virtual. En total, hi ha 15 persones participants i és gratuït.

A través de diferents tallers, formacions i mentories pràctiques, dinàmiques i participatives, les persones joves treballaran l’autoconeixement: potenciant talents, prenent consciència de les àrees de millora, detectant condicionants... Descobriran diferents oportunitats, recursos i serveis que tenen al seu abast, alhora que es formaran en marca personal, treball en xarxa i Linkedin, emprenedoria, comunicació i oratòria, entre d’altres, treballant així diferents competències tècniques i transversals amb l’objectiu de millorar la pròpia ocupabilitat.

“Davant l’èxit de la iniciativa, l’equip de L’Estació Espai Jove ha treballat aquesta segona edició del programa. Des de l’Ajuntament de Girona i a través de la xarxa d’Espais Joves seguim treballant per facilitar al jovent projectes com Impuls-21, per a la creació d’ocupació, el foment del reciclatge i la formació continuada de tots”, assegura la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Annabel Moya.

Una de les peculiaritats del programa és que els i les joves que formen part del grup són de disciplines molt diverses (grau superior d’integració social, màster amb gestió cultural, grau amb biotecnologia, etc.). Per aquest motiu, la programació inclou una part de treball grupal, però també processos d’orientació individuals per treballar acuradament cada realitat. 

Tornar