Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Mobile Week Girona 2020 es manté tot i la cancel·lació del Mobile World Congress de Barcelona

La programació d’activitats es concentrarà els dies 20 i 21 de febrer tot i que aquesta setmana ja s’ha inaugurat l’exposició “Capacitats i preparats” al Centre Cultural La Mercè

La celebració de la segona edició de la Mobile Week Girona es manté per als propers 20 i 21 de febrer tot i la cancel·lació del Mobile World Congress de Barcelona.  La programació d’activitats ja ha començat a escalfar motors auesta setmana amb la inauguració de l’exposició “Capacitats i preparats”, que es podrà visitar fins al 21 de febrer al claustre del Centre Cultural La Mercè. 

La mostra té com a objectiu ensenyar com les noves tecnologies digitals poden ajudar a la inclusió professional i social. En aquesta edició, sota el lema “Tecnologia per a la ciutadania”, totes les propostes programades en el marc de la Mobile Week giraran al voltant de la tecnologia com a eina d’inclusió social.

La Mobile Week, impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), va néixer fa quatre anys a Barcelona amb l’objectiu de posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes un espai de participació i reflexió sobre la tecnologia. Girona hi participa per segon any consecutiu.

Podeu consultar tota la informació de la programació al següent enllaç:

Programa
Tríptic
Tornar