Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona reconeix el teixit comercial de la ciutat

Ahir al vespre es van lliurar els guardons de la tercera edició de la Nit del Comerç.

L’Ajuntament de Girona va celebrar ahir la tercera edició de la Nit del Comerç de la ciutat, un acte a través del qual es vol reconèixer el teixit comercial de la ciutat. El lliurament de premis es va portar a terme a l’Auditori de La Mercè i hi va participar la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes, i el president de l’Associació Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer.

Les categories dels guardons i les persones premiades d’ahir a la nit van ser les següents:

  • Premi Avantguarda, a l’establiment més innovador: BOTIGA D’HORTA ECOLÒGICA
  • Premi Ambaixador de Girona, a l’establiment amb més implicació a la ciutat i la seva projecció internacional: GELATERIA ROCAMBOLESC
  • Premi L’Art de l’Ofici: VITRALLS CAN PINYONAIRE
  • Premi Talent, a aquells joves emprenedors i/o dissenyadors locals que tenen una botiga a la ciutat i destaquen per la seva creativitat o innovació en el negoci:ROOSIK & CO JOIERIA
  • Premi Comerç Verd, a l’establiment més sostenible i/o respectuós amb el medi ambient: ECO-LÒGIC!
  • Premi Comerç emblemàtic que ha fet els 25 anys en l’edició en curs dels premis: LA PUÇA, PINZELL I JOIERIA BAOBAB
  • Premi Comerç emblemàtic que ha fet els 50 anys en l’edició en curs dels premis: PLÀSTIC STORE I HOTEL COSTABELLA
  • Premi Comerç emblemàtic que ha fet els 75 anys en l’edició en curs dels premis: MERCAT DEL LLEÓ I MASSEGUR
  • Premi als establiments més antics de Girona (sense tenir en compte els tres premiats en l’edició anterior): MÀQUINES DE COSIR DUCH, ÒPTICA SOLÀ I RAMON BOIX.
  • Premi Comerç Singular, que reconeix l’establiment per la seva trajectòria a la ciutat: LA CARPA
  • Premi Especial Sóc Girona, al/la comerciant per la seva trajectòria i implicació a la ciutat: CARLES FALCÓ.

Una de les novetats d’enguany va ser el lliurament del premi “L’art de l’ofici”, que reconeix els comerços liderats per artesans i artesanes que fan de la seva professió un art i el donen a conèixer a través dels productes que tenen a la venda.

La Nit de Comerç té un doble objectiu: d’una banda, reconèixer i promocionar les empreses i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat i, de l’altra, homenatjar aquells comerços emblemàtics i singulars que fan de Girona única.

Els premis també estan destinats a posar en valor els professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat i de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que per les seves característiques es poden considerar exemples per un teixit econòmic dinàmic i competitiu. 

Tornar