Header: Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Experiència LabGi! engega motors aquest setembre amb dues jornades inspiradores i un curs de creativitat i innovació oberta

Què és ‘Mindfultravel’ amb Edgar Tarrés i com innovar en les noves tendències del sector turístic, amb Montserrat Peñarroya, donaran pas al curs de tècniques de creativitat i innovació oberta amb Novagroup.

Durant el mes de setembre Girona Emprèn organitza dues jornades inspiradores al voltant del turisme, els dies 18 i 19 de setembre, i un curs de creativitat, els divendres del 27 de setembre a l’11 d’octubre, dins el marc de l’Exèriència LabGi 2019.

L’Experiència LabGi es tracta d’una iniciativa basada en la innovació oberta per la generació de solucions disruptives a reptes complexos amb l’objectiu d’afavorir a la competitivitat i consolidació d’empreses.

Davant el repte proposat en aquesta edició per l’empresa gironina Eventis (plataforma de promoció cultural que vol fer un salt al món del turisme), l’Experiència LabGi, després d’una primera jornada inspiradora al voltant de la imatge i la promoció turística, ofereix la possibilitat de participar, per una banda, a dues noves jornades inspiradores.

La primera de les jornades, prevista pel dimecres 18 de setembre, tractarà la Creativitat i la innovació turística en l’àmbit del ‘Mindful Travel’. ‘Mindful Travel’, o turisme conscient, és una modalitat de turisme centrat en la qualitat de vida i la transformació de les persones i les destinacions, buscant l’equilibri intern i amb l’entorn. La jornada estarà guiada Edgar Tarrés, fundador de Mindfulkit i director del Postgrau de Turisme i espiritualitat a la Fundació UdG.  La sessió es realitzarà a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè a partir de les 10 del matí, és necessària inscripció prèvia.

La segona jornada inspiradora serà de la mà de Montserrat Peñarroya, directora de l’Institut Internacional d’Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement, i tractarà sobre com innovar en el sector turístic i com adaptar les destinacions turístiques a les noves tendències. La sessió serà el dijous, 19 de setembre, a partir de les 16.30 a l’Auditori Manel Xifra del Parc Científic i Tecnològic de la UdG i també és necessària inscripció prèvia.

Finalment, l’Experiència proposa un curs de creativitat i innovació oberta per aprendre a com conceptualitzar i executar un procés d’innovació oberta. La innovació oberta planteja la necessitat de trobar solucions a partir de la col·laboració de persones diverses que juntes poden aportar visions i solucions disruptives a reptes cada vegada més complexos.

Aquest curs, conduit per Novagroup, té per objectiu afavorir a desenvolupar una cultura de la creativitat i la innovació en les persones i en les organitzacions, així com aprendre tècniques i processos de cocreació en equips. Les persones participants tindran ocasió finalitzat el curs, de participar en posar en pràctica aquests coneixements davant el repte proposat per Eventis.

L'Experiència LabGi és un projecte impulsat per Girona Emprèn de l'Ajuntament de Girona amb la col·laboració d'AENTEG i es finança amb fons propis de l'Ajuntament de Girona i una subvenció de la Diputació de Girona en el marc d'ajuts a projectes singulars de desenvolupament econòmic corresponent a l'any 2019.

Tornar