Header: Pressupostos participats

Pressupostos participats

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Finalitzen les obres de reforma del local social ubicat a les Antigues Escoles de Campdorà en el marc dels Pressupostos Participats dels Barris

S'han realitzat en el marc dels Pressupostos Participats

Divendres els veïns del barri de Campdorà varen organitzar la inauguració del nou local social un cop finalitzades les obres de reforma que s’han realitzat en el marc dels Pressupostos Participats, el projecte més votat en aquest barri en l’edició del 2013. El regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació, Eduard Berloso, i la regidora de joventut, Roser Urra varen assistir a la inauguració.

L'edifici de les Antigues Escoles de Campdorà s’utilitza com a seu de les entitats del barri. El projecte de reforma tenia per finalitat l’obtenció d'una nova distribució a la planta pis de l'edifici per obtenir-ne dues sales de dimensions més grans d’acord amb les necessitats d'espai manifestades per les entitats usuàries.

D’altra banda, pels Pressupostos Participats del 2014, els veïns i veïnes de Campdorà varen decidir que es realitzés l’arranjament de la carretera en el tram comprès entre la carretera C-255 i el carrer Camp d’Or a Montjuïc. En aquest moment, ja s’ha realitzat una part de l’obra i només queda pendent acabar de reparar la cuneta.

Tornar