Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté una persona per robatori amb violència

Els fets han passat avui en un carrer del barri de l'Eixample.

La Policia Municipal de Girona ha detingut avui un home de 32 anys i veí de Salt acusat d’un delicte de robatori amb violència. Els fets han passat aquest migdia, quan el detingut ha estirat amb força la bossa d’una dona de 70 anys en un carrer del barri de l’Eixample, sense arribar a sostreure-li. 

Al voltant de les 12 h, veïns de la ciutat han alertat els agents de l’Oficina d’Atenció Ciutadania de la Policia que s’acabava de produir una estrebada a la cruïlla de la ronda de Sant Antoni Maria Claret amb el carrer de Juli Garreta. Una unitat del cos policial ha localitzat la víctima, que ha facilitat la descripció del presumpte autor del delicte i de la direcció de fugida, juntament amb altres testimonis, un dels quals un agent de la Policia Municipal fora de servei. 

Gràcies a la informació facilitada per la ciutadania, les patrulles han iniciat la recerca i han localitzat al carrer de Bernat Boadas una persona que coincidia plenament amb la descripció facilitada. En el moment de la identificació també ha arribat un agent dels Mossos d’Esquadra que havia testimoniat els fets i que ha identificat l’individu com a autor del robatori.

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 159 resultats.