Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona augmentarà amb una patrulla extra la vigilància nocturna

L’objectiu és augmentar el control en zones on hi s’hi ha detectat augment de robatoris en comerços aquestes últimes setmanes, especialment Barri Vell i Mercadal

La Policia Municipal de Girona augmentarà amb una patrulla extra els serveis de vigilància nocturna a la ciutat, després que en les últimes setmanes s’hagin produït diversos robatoris i intents de robatori en comerços, especialment del centre de Girona. Per això aquest matí el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, i el cap de la Policia Municipal, Joan Jou, s’han reunit per treballar en mesures que puguin millorar la seguretat en aquest sentit. Una de les decisions ha sigut destinar un servei extraordinari nocturn que se centrarà en el Barri Vell i el Mercadal, que entrarà en servei de manera immediata i que es mantindrà operatiu com a mínim les pròximes setmanes.

El regidor Eduard Berloso ha explicat que d’aquesta manera es vol augmentar la pressió policial “<b>així volem incrementar la sensació de seguretat, i també millorar la prevenció davant els casos de robatoris en comerços i locals de restauració que ens hem trobat les últimes setmanes en aquesta zona. A més a més, també millorarem així la capacitat de resposta davant futures actuacions delictives si és que es produeixen</b>”. 

Paral·lelament, en els pròxims dies s’acabarà amb l’obligació de concertar cita prèvia per posar denúncies a la comissaria de la Policia Municipal. Aquesta mesura es va prendre arran de les restriccions imposades per lluitar contra els contagis de la Covid-19, però amb la millora de la situació que s’ha produït les darreres setmanes en la reunió d’aquest matí entre el regidor i el cap de la Policia s’ha decidit eliminar-la. D’aquesta manera, qui vulgui podrà ser atès en el mateix moment en què vulgui presentar la denúncia; mentre que també es mantindrà la possibilitat de demanar cita prèvia per qui prefereixi aquesta opció. El que també es mantindrà són les mesures de distància i la presència d’elements físics separadors com pantalles, per garantir la seguretat sanitària en l’atenció a la ciutadania tant dels veïns i veïnes com del mateix personal.

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 159 resultats.