Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté un jove per un robatori amb força al barri de Sant Narcís 

L’arrest es va fer gràcies a un agent fora de servei que va veure una persona que observava els patis d’unes cases de manera sospitosa.

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir a la tarda un jove per un robatori amb força al barri de Sant Narcís. L’arrest es va fer gràcies a un agent fora de servei que estava per la zona i va veure una persona que observava els patis d’unes cases. El detingut és un noi de 26 anys, veí de Salt i amb nombrosos antecedents.

Els fets van succeir al voltant de les 16.15 h quan l’agent fora de servei estava passejant per la zona i va observar una persona que mirava els patis de les cases de manera sospitosa. El policia va fer seguiment del cas i va veure com el sospitós saltava un tancat de dos metres per accedir a un pati. Tot seguit, l’agent va trucar al 092 per demanar suport. 

Ràpidament va arribar al lloc dels fets la patrulla de proximitat del barri de Sant Narcís per ajudar en la detenció del sospitós. Van accedir al domicili cobrint totes les sortides possibles i van localitzar-hi un jove a l’interior. Els agents també van comprovar que la planta superior del domicili estava regirada. 

Davant dels fets, la Policia Municipal de Girona va detenir el jove per un robatori amb força. Fetes les comprovacions amb els propietaris de l’immoble, aquests van denunciar que trobaven a faltar 1.000 euros que tenien en metàl·lic. 

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 159 resultats.