Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per un robatori a un establiment del Barri Vell

A un d’ells també se l’acusa d’entrar a un local del carrer de Santa Clara, pocs minuts després

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra han detingut avui dues persones com a presumptes autores d’un robatori a l’interior d’un establiment del Barri Vell. Aquesta matinada, un ciutadà ha trucat al 092 explicant que s'havia disparat l’alarma del seu local, situat a la plaça del Vi. També ha facilitat als agents la descripció de les dues persones, les quals ha vist a través de les càmeres de seguretat que té instal·lades dins l’establiment.

Una patrulla de la Policia Municipal de Girona s’ha desplaçat fins als llocs dels fets, però quan hi ha arribat no hi havia ningú. Gràcies a la informació facilitada pel propietari, els agents han iniciat una recerca per la zona. 

Pocs minuts després, els Mossos d’Esquadra han informat als agents que s’estava produint un robatori a un establiment del carrer de Santa Clara. La patrulla de la Policia Municipal s’ha desplaçat fins a aquest punt per donar suport a l’actuació. Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi de 20 anys, que coincidia plenament amb la descripció d’un dels autors del robatori de la plaça del Vi. És per aquest motiu, que al jove se l’acusa pels dos fets delictius. 

Tot seguit, la Policia Municipal ha continuat amb la recerca de la segona persona implicada en el robatori del Barri Vell. Poc després, la patrulla ha localitzat i detingut el presumpte autor de 25 anys. 
 

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 158 resultats.