Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Àrea de què depèn:
Àrea d'Alcaldia
Cap de la policia: Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.
citaprevia.pm@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté un veí de la ciutat per un delicte contra la salut pública

Durant l’actuació policial, el sospitós va intentar agredir un agent, per la qual cosa va ser detingut també per desobediència i atemptat als agents de l'autoritat.

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir un veí de la ciutat, de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Al voltant de les 20.30 hores, dos agents del grup de paisà que realitzaven tasques de vigilància i de seguretat ciutadana pel barri de Santa Eugènia van localitzar una persona que portava una bossa gran, caminava nerviosa i amb actitud vigilant, i que no portava mascareta.

En el moment en què els agents es van identificar com a policies, la persona sospitosa va sortir corrent, i va llençar la bossa que portava. Els agents van aconseguir interceptar l’individu, i van comprovar que a l'interior de la bossa hi portava 640 grams de marihuana. Durant l’escorcoll també van trobar 1120 euros.

Durant l’actuació policial, l’autor del delicte va procurar evitar ser detingut, desobeint constantment les indicacions rebudes, i va agredir un agent. Per aquest motiu se’l va detenir també per desobediència i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Policia municipal de Girona
Tornar