Header: Policia Municipal

Policia municipal

Policia Municipal de Girona

Policia Municipal de Girona

Cap de la policia:
Joan Jou Matamala

Adreça:
C. Bernat Bacià, 4
17001 - GIRONA

Telèfons:
092 
972 419 092 (des de fora de Girona)

Cita prèvia:
Cal demanar cita prèvia per a denúncies i gestions amb la policia municipal.

Web:
www.girona.cat/policia

Avisos i suggeriments:
Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

Xarxes: Policia municipal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La gossa Laika de la Policia Municipal de Girona ajuda a localitzar 1.580 grams d’haixix en un equipatge 

L’actuació acaba amb la detenció d’una persona com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Es tracta de la primera detecció de la gossa, incorporada al cos de la policia aquest 2020.

La gossa Laika de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona va ajudar a localitzar 1.580 grams d’haixix en un equipatge. Els fets van tenir lloc ahir a l’estació de busos de Girona. 

Durant la ronda, la gossa va detectar i assenyalar un equipatge sospitós de portar substàncies estupefaents. La infal·libilitat de l’olfacte d’aquest tipus d’animal dona poc marge a la possibilitat d’error. Malgrat tot, el policia que guia a la Laika va preguntar a la persona propietària de l’equipatge si a l’interior hi havia algun tipus de substància prohibida. Davant la negativa, l’agent va demanar-li que l’obrís. 

En obrir l’equipatge, es va posar al descobert 16 embolcalls que amagaven substàncies estupefaents. Un cop pesat, es va comprovar que es tractava de 600 grams de resina d’haixix i 980 grams de pol·len d’haixix. 

Davant d’aquests fets, es va detenir el propietari de l’equipatge, Gaylord M. de 33 anys i nacionalitat francesa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. El detingut no té antecedents. 

Aquesta és la primera detecció de la gossa Laika, incorporada al cos de la Policia Municipal de Girona aquest 2020. Anteriorment, havia actuat en 50 comisos de substàncies estupefaents de menys quantitat. 

Tornar
— 35 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 35 de 159 resultats.