Header: Perfil del Contractant

Perfil del contractant

Ruta de navegació

Ajuda i suport tècnic | Perfil del Contractant

Ajuda i suport tècnic

Portal de Licitacions Electròniques de l'Ajuntament de Girona

El Portal de Licitacions Electròniques de l'Ajuntament de Girona utilitza una plataforma que està basada en la tecnologia de PIXELWARE, SA. que també proporciona el suport tècnic.

És important que les empreses licitadores verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits tècnics del Portal de Licitacions Electròniques de l'Ajuntament de Girona a través del web de l'eina PIXELWARE amb que funciona el nostre portal i comprovar, per exemple, els navegadors compatibles amb la licitació electrònica, recomanacions vinculades a l'ordinador i accés mitjançant certificat electrònic, entre d'altres coses.


Suport tècnic PIXELWARE

Per estalviar el teu temps i no col·lapsar innecessàriament les línies, abans de trucar, consulta tota la informació d'ajuda continguda en aquesta pàgina ja que aquí es troben les respostes a totes les preguntes i necessitats de les empreses licitadores.

Si has consultat tota la informació disponible i encara necessites ajuda pots trucar a el telèfon 91 803 66 27 (de dilluns a divendres de 8 a 18 h, excepte festius nacionals).

És imprescindible tenir el següent preparat:

  • La identificació de la vostra companyia (Denominació i CIF) i les dades del representant (nom i DNI) tal com ha estat donat d'alta al Portal de Licitacions Electròniques de l'Ajuntament de Girona.
  • La identificació exacta de l'expedient de licitació amb el qual està relacionada la vostra consulta.
  • El vostre ordinador encès amb accés a Internet.
  • El vostre certificat digital vàlid utilitzat per a la identificació a la plataforma.

Ajuda i vídeo tutorials PIXELWARE

soporte.licitadores@pixelware.com


Registre previ al Portal de Licitacions Electròniques de l'Ajuntament de Girona

Per accedir a la licitació electrònica, prèviament cal descarregar l'aplicació de presentació d'ofertes PIXELWARE que quedarà instal·lada mitjançant icona d'accés directe al vostre ordinador.

Descarregar l'aplicació de presentació d'ofertes


El Registre d'empreses és opcional però recomanable, ja que permet la comunicació directe amb les empreses donades d'alta, que rebran informació de totes les licitacions publicades al portal.

Registre al Portal de Licitacions Electròniques


Informació útil del Portal de Licitacions Electròniques de l'Ajuntament de Girona

Requisits tècnics

Preguntes freqüents

 

Models d'annexos | Perfil del contractant

Models d'annexos

D'acord amb l'article 63.2 de la LCSP i a efectes de facilitar als licitadors la presentació de les seves ofertes, posem a disposició els següents models.

En tot cas, aquests models s'hauran d'adaptar a cada licitació. Els models s'han fet en format RTF amb aquesta finalitat.

Procediment obert

Procediment simplificat