Header: Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts

Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Oficina de Foment de les Arts

Adreça:
Centre Cultural La Mercè
Pujada de la Mercè, 12, 2a planta
17004 GIRONA

Telèfon:
972 419 008

Adreça electrònica:
pecticc@ajgirona.cat 

Horari:
De dilluns a divendres
de 9 a 14 h

Ruta de navegació

PECT ICC | Oficina de Foment de les Arts (OFA)

Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT)

Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial

El Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial té per objectiu afavorir un marc de visibilització, vertebració, cooperació i cohesió que impulsi el sector de les indústries culturals i creatives (ICC) perquè esdevingui un dels eixos vertebradors d'especialització econòmica del territori gironí.

El projecte s’estructura en tres operacions: Coordinació (a càrrec de la Diputació de Girona), Oficina de gestió i foment de les arts i  Centres de creació i exhibició de les arts (ambdues liderades per l’Ajuntament de Girona). L’execució del projecte s’articula a través de diferents actuacions i d’una eina TIC amb la voluntat d’impulsar un model innovador per millorar l’organització i la coordinació entre els agents culturals i creatius del territori, facilitar espais i recursos de suport a la creació i exhibició i fomentar la pràctica cultural mitjançant l’arrelament i l’interès per les produccions artístiques. L’equip desplegarà les diferents actuacions definides al projecte amb diàleg constant i obert amb el sector cultural i artístic.

El  d’un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, i en un 25% per la Diputació de Girona, entitat que també en porta a terme la coordinació administrativa.

El projecte també compta amb la participació de quatre entitats sòcies no beneficiàries: la Fundació Privada Escola Universitària ERAM, la Fundació Casa de la Música del Gironès, l’Associació Gironina de Teatre i la Cambra de Comerç de Girona, que actuaran com a interlocutors del sector i participaran en la implementació d’algunes actuacions del projecte.

Logos Generalitat + FEDER + Diputació de Girona

Projecte cofinançat per:
  • Unió Europea. Fons Europeu de Denvolupament Regional
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Girona
 

Logos Casa Música + ERAM + AGT + Cambra Comerç

Entitats sòcies no beneficiàries:
  • Casa de la Música del Gironès
  • ERAM. Escola Universitària UdG
  • AGT. Associació Gironina de Teatre
  • Cambra de Comerç de Girona